Meny


          FÖRRÄTTER / starters



Heta gambasräkor 189:-

Vitlök – chili – citron – persilja

Prawns – garlic – chili – lemon – parsley



Asiatisk råbiff 189:-

Chilikräm – pumpa – koriander 

Steak tartare – chili – pumpkin – coriander 



Burrata 149:-

Tomater – Basilika – Rågkrisp 

Burrata – tomato – basil – bread crumbs



Löjromstoast kalix 298:-

Brioche – syrad rödlök – gräslök – gräddfil – citron

Brioche toast – kalix fish roe – red onion – chive – sour cream – lemon



Carpaccio 198:-

Ruccola – citron – parmesan – olivolja

Carpaccio – lemon – parmesan – olive oil



Laxsashimi 225:-

Morot – wasabi – ingefära – soya – sjögräs

Salmon sashimi – carrot – wasabi – ginger – soya – seaweed



Chèvre chaud (Halv) 129:-

Rödbeta – Tomat – lök – oliver – krutonger – 

Senap och honungsdressing

Beet root – tomato – onion – olives – croutons – mustard and honeydressing 



Ostron 45:- styck

Tabasco – vinägrett – citron

Tabasco – vinaigrette – lemon




    VARMRÄTTER / Main course



Pepparstek 445:-

pepparsås – Potatispuré – säsongens primörer

Filet of beef – pepper sauce – mashed potatoes – seasonal vegetables 



Wallenbergare 269:-

Potatispuré – Ärtor – Brynt smör – Lingon

Veal mince steak – mashed potatoes – green peas – browed butter – lingonberry  



Moules marinières 298:-

Vitlök – grädde – persilja – vitt vin – pommes frites – aioli 

Moules marinières – garlic – parsley – white wine – french fries – aioli



Pocherad torsk dagspris

Sandefjordsås med forellrom och gräslök

primörer – kokt potatis 

Poched cod – sauce sandefjord – early vegetables – potatoes



Bakad röding 319:-

Vitvinssås – primörer – kokt potatis 

Ovenbaked char – white wine sauce – early vegetables – potatoes 



Svensk majskyckling 305:-

Citron & örter – hericots verts – pommes

Swedish corn chicken – lemon & herbs – hericots verts – french fries 



                                   Ramslöksrisotto 225:-                                       

Sparris – Parmesan  

Wild garlic risotto – asparagus – parmesan 



Chèvre chaud (Hel) 245:-

Rödbeta – Tomat – lök – oliver – krutonger – 

Senap och honungsdressing

Beet root – tomato – onion – olives – croutons – mustard and honeydressing



Lasse-Majas räksmörgås 325:-

Räkor – rågbröd – Majonäs – ägg – dill – citron 

Shrimp sandwich – rye bread – mayonnaise – egg – dill – lemon 


        PIZZA

Serrano 235:-

Serrano gran reserva – citronpesto – ruccola

Serrano ham – lemon pesto – arugula

Vågrätt 2.0 240:-

crème fraîche – räkor – forellrom – rödlök – gräslök 

crème fraîche – Shrimps – trout roe – red onion – chive

Burrata 230:-

Oliver – färska tomater – basilikaolja – ruccola

Olives – tomatoes – oil of basil – arugula

New Orleans 235:-

Crème fraîche – rostad paprika – rödlök – 

fefferoni – romanasalami

Crème fraîche – roasted pepper – red onion – pepperoni – salami

CAPRICCIOSA 235:-

Kronärtskocka – oliver – champinjoner – tegelrökt skinka

Artichoke – olives – mushroom – smoked ham

Chèvre 230:-

Tomatsås – mozzarella – kronärtskocka – oliver

chèvre – ruccola

Tomato sauce – mozzarella – artichoke – olives – chèvre – arugula


          Alla pizzor går att få glutenfria 

      Har du några allergier? Fråga din servitris / servitör!

       Do you have any allergies? Ask your waiter / waitress! 



       DESSERTER



Créme brûlée 125:-

Serveras med en kula sorbét

Crême brulée – sorbet


Glass och Bär 145:-

Vaniljglass – Blandade bär

Vanilla ice cream – mixed berries


Kaffegodis 95:-

Coffee candy


En kula glass / sorbet 55:-

One scoop of ice cream or sorbet


Chokladtryffel 55:-

Chocolate truffle

 

 

LasseMajas Krog – Hamngatan 31, 442 67 Marstrand – Telefon 0303-611 22 – info@lassamajaskrog.se      Powered by Honest

Vi använder cookies för att sidan ska fungera så bra som möjligt för dig.