Välkommen in

Lasse Maja’s Krog är en familjerestaurang med kajens bästa läge, snubblande nära färjan och en trädgård med härligt lummig känsla. Här finns någonting för alla. Ricky Engström och Magnus Karlsson sköter för andra året tillsammans med sin personal driften av köket och restaurangen.

Lasse-Maja’s har just nu även öppet ute på Kajen, när vädret tillåter. Varmt välkomna!

Från baren, som flyttats ner till entrén, kommer dryckerna före, under och efter maten. Fördrink, avec, vin eller öl och naturligtvis alkoholfria alternativ serveras med kärlek.

”Lasse-Maja’s Bakficka”
Från Hospitalsgatan nås ”Lasse-Maja’s Bakficka” som är Lasse-Maja’s egen lummiga trädgård med samma meny som inne i restaurangen. I vår ”bakficka” avnjuts i skyddad atmosfär mat och dryck från köket eller pizzan.

Kajen
Även utanför restaurangen på Kajen ges unik möjlighet avnjuta hela menyn i sköna sittgrupper skyddade under parasoll. Nytt för i år är att hela ytan fått trätrall vilket förhöjer upplevelsen. Här sitter du i direkt närhet till Marstrands kaj och kan skönt tillbakalutad njuta av mat, dryck och kajens liv och rörelse. Ett skönt häng på kajen i goda vänners lag.

Vinlista – Vi har ett varierat utbud av viner och vår vinlista kan du läsa mer om. Vinerna är omsorgsfullt utvalda och våra personal kan alltid hjälpa dig hitta det lilla extra att beställa för att förhöja upplevelsen.