Välkommen in

Lasse Maja’s Krog är en familjerestaurang med kajens bästa läge, snubblande nära färjan och en trädgård med känsla av Saint Tropez. Här finns någonting för alla. Med den härliga trädgården att sitta ute i under måltiden är Lasse Maja’s Krog en given plats för en lyckad kväll. Ricky Engström och Magnus Karlsson sköter tillsammans med sin personal driften av köket och restaurangen.

Lasse-Maja’s har just nu öppet både öppet ute på kajen, om vädret tillåter, och inne i restaurangen. Under maj hoppas vi dessutom öppna upp vår underbara trädgård på baksidan dit vi köpt nya bord och stolar. Varmt välkomna!

Öppettider – Under våren kommer vi ha lite varierade öppettider och vi ber Er att följa detta via hemsidan. Under april har vi haft öppet helgerna och vi fortsätter så under maj månad. Kontakta oss om du har frågor eller vill boka.

Från baren, som vi till i år flyttat ner till entrén, kommer dryckerna före, under och efter maten. Fördrink, avec, vin eller öl och naturligtvis alkoholfria alternativ serveras med kärlek av oss. Vill du ha hjälp hitta något gott finns alltid någon i serveringen där för dig i samband med beställning.

Inne i restaurangen finns flera olika alternativ till att sitta ner själv eller sällskap med vänner. Captain´s corner är ett alternativ inramat med bilder från segling.

Vinlista – Vi har ett varierat utbud av viner och vår vinlista kan du läsa mer om. Vinerna är omsorgsfullt utvalda och våra personal kan alltid hjälpa dig hitta det lilla extra att beställa för att förhöja upplevelsen.